Schetsservice

Aanvraag

Na ontvangst van het ingevulde contactformulier stuur ik een vragenlijst op. Hierin vertel je over de tuin en de wensen, aangevuld met foto’s van de huidige tuin en sfeerbeelden die je mooi vindt.

Oriënterend gesprek

Nadat we contact hebben gehad en ik alle gegevens heb verzameld kom ik langs op locatie voor het oriënterend gesprek. Ik meet de tuin op, maak foto’s en we bespreken de vragenlijst en verdere wensen. Het is belangrijk om alle wensen goed te benoemen want op basis hiervan maak ik het schetsontwerp. Op basis van dit gesprek maak ik een passende offerte. Als deze getekend is ga ik beginnen met het schetsontwerp.

Schetsontwerp

Na het tuinbezoek ga ik alle wensen, mogelijkheden en eisen doornemen. Deze fase heeft tijd nodig om tot een passend ontwerp te komen. Na ongeveer 2 weken kom ik met een schetsontwerp. Dit ontwerp is een digitale tekening aangevuld met een globale 3D uitwerking van de plattegrond om een goed ruimtelijk beeld te krijgen. De beplanting en elementen zijn globaal in hoogtes weergegeven. Ik stuur dit bestand digitaal op. Mocht je verder willen in het ontwerpproces (Tuinontwerp), dan kom ik het ontwerp op locatie bespreken.

Kosten: Ter indicatie, een schetsontwerp voor een tuin van 50-100 m² kost €275.

Plattegrond tuinontwrp schetsontwerp tuinarchitect hovenier nijmegen elst
tuinontwerp schetsontwerp ruimtelijke tekening 2v
tuinontwerp schetsontwerp ruimtelijke tekening v