Diensten

Tuinontwerp
Nadat het schetsontwerp gemaakt is kunnen we een stapje verder gaan in het ontwerpproces. Bij het tuinontwerp wordt het schetsontwerp verder aangepast en uitgewerkt. Hierbij krijgt u een meerdere plattegronden met elk hun specifieke informatie en een materialenlijst met informatie over welke materialen en in welke hoeveelheden.

Beplantingsplan
Als u al helemaal tevreden bent over uw tuin maar niet over de beplanting die erin staat kunt u ook kiezen voor een los beplantingsplan. Ik kom de plantvakken inmeten en bekijk de omstandigheden van de verschillende plantvakken.


Tuinontwerp compleet
U wilt graag niet alleen een tuinontwerp maar ook de juiste beplanting op de juiste plek met het liefst ook nog wat groens in de winter en een zo lang mogelijk bloeiseizoen? Dan kunnen we het tuinontwerp nog verder uitbreiden met een beplantingsplan.


Begeleiding
Is uw tuin wel aan een opknapbeurt toe en wilt u daar zelf ook de handen voor uit de mouwen steken? Dan kan ik ook het proces komen begeleiden. Ik kom langs om tips te geven en u kunt deze zelf uitvoeren. Dit gebeurd op basis van een uurtarief waarbij u dus zelf de kosten in de hand houdt.